Uspješno smo predstavili najnovije tehnologije u kozmetici - Od Dubrovnika do Ljubljane

U proteklim tjednima, tim ART Kozmetike krenuo je na veliku turneju po Hrvatskoj i Sloveniji, predstavljajući najnovije tehnologije u svijetu kozmetike. Od sunčanog Dubrovnika do dinamične Rijeke, posjetili smo brojne udruge obrtnika i kozmetičke salone, donoseći inovacije koje će revolucionirati način na koji njegujemo svoju kožu. A ponekad smo donijeli i nekoliko nepredviđenih trenutaka koji su nas nasmijali!

Dubrovnik: Početak nezaboravnog putovanja

Naše putovanje započeli smo u prekrasnom Dubrovniku, gdje su nas domaćini dočekali s osmijehom, a mi smo odmah ušli u akciju. No, na početku prezentacije, jedna od kolegica odlučila je da je idealna prilika da se riješi dlačica s nogu... na stolu! Slika je dokaz!

Kolege su bili u smijehu, dok su svi jedva čekali da vide rezultat njenog "hrabrog" eksperimenta. Na kraju je, umjesto demonstracije proizvoda, nastala improvizirana mini revija ljepote koja će se pamtiti!

Split, Zadar, Rijeka i Pula: Oduševljenje i suradnja

U Splitu, Zadru, Rijeci i Puli, naši uređaji izazvali su pravu pomamu! Kozmetičari su se naveliko oduševili, a onda je jedna kolegica, umjesto da se smjesti kao promatrač, odlučila da bude "glavna zvijezda" demonstracije. Dok smo svi s nestrpljenjem čekali da započnemo, ona je rekla: "Zašto ne bih probala sve na sebi? "

I tako je počela predstava! Dok smo joj prilagođavali uređaje, izgledali smo kao ekipa koja je dobila zadatak da napravi makeover u reality showu.
Na kraju dana, kolegica je bila savršeni "model" – samo s malo više humora nego što smo planirali. 

Slovenija: čak 5 naprednih uređaja

U Ljubljani smo imali priliku predstaviti čak 5 naprednih uređaja i s velikim zadovoljstvom odgovarati na sva Vaša pitanja.

Što smo predstavili?

Našim klijentima predstavili smo najsuvremenije tehnologije koje omogućuju postizanje vrhunskih rezultata u tretmanima lica i tijela.

Diodni laser TrisCam: Ovaj laser predstavlja revoluciju u uklanjanju neželjenih dlačica, osiguravajući brze, učinkovite i bezbolne tretmane. Zamislite ovaj diodni laser: ne samo da uklanja neželjene dlačice, već ima i kameru koja slika prije i poslije tretmana! Tako ste uvijek spremni za svoj "meme moment".I, naravno, nema boljeg načina da se pohvalite prijateljima nego s "before and after" slikama koje izgledaju poput reklame.

FaceART Perfect i FaceART Tesla: Zamislite naprednu njegu lica koja kombinira microneedling, RF i vakuum – prava "super ekipa" za vašu kožu! Prvo, microneedling radi sitne ubode. Zatim dolazi RF, koja koristi energiju da zagrije tkivo ispod površine, zatežući kožu kao da je na mini liftingu. A da bi sve bilo još bolje, vakuum uskače kao "osobni asistent," držeći kožu na mjestu i osiguravajući da energija ide ravnomjerno, bez greške.

Rezultat? Koža izgleda mlađe, zategnutije i svježije – kao da je bila na luksuznom odmoru, a ne na visoko-tehnološkom tretmanu! Ovi uređaji nude niz tretmana za pomlađivanje kože, smanjenje bora, lifting i zatezanje, te uklanjanje akni i ožiljaka. 

Što dalje?

S ovom turnejom zaključili smo još jednu uspješnu godinu. No, to nije kraj! Već sada planiramo nove projekte i događanja za 2025. godinu. Pratite naše novosti na web stranici art-kozmetika.com i budite među prvima koji će saznati sve o našim budućim aktivnostima.

ART Kozmetika je više od tvrtke, mi smo zajednica stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljih rješenja za ljepotu i zdravlje kože. Zahvaljujemo se svim našim partnerima na sudjelovanju i podršci. Zajedno ćemo nastaviti stvarati ljepšu budućnost, uz mnogo smijeha i zabave!